top of page

1e Belgisch Kampioenschap voor jeugdverenigingen

Dit jaar pakken we op zaterdag voor het eerst uit met een competitie voorbehouden aan jeugdverenigingen. De titel 'Belgisch kampioen' mag met de nodige pakken zout genomen worden. Maar toch! Wil je je eens meten op voetbalgebied met andere jeugdverenigingen, dan is dit het uitgelezen moment. Maar wil je gewoon voor de fun eens aantreden op een voetbalveld tegen andere al dan niet grote voetbaltalenten uit de jeugdverenigingenwereld, dan moet je zeker ook niet aarzelen om in te schrijven.

Voor wie is dit tornooi? Voor alle jeugdbewegingen, jeugdhuizen, jongerenkoren, jeugd Rode Kruis afdelingen, jeugdpostzegelverzamelclubs, …. Leden, leidinggevenden en oud-leiding tussen de 16 en 26 jaar kunnen op de spelerslijst ingeschreven worden.

Hoe wordt het tornooi gespeeld? Er wordt gespeeld op veldjes van 32x16m, 4 tegen 4. De competitie start rond 10 uur op zaterdagmorgen. De finale gaat door op zaterdagavond rond 18u30. Iedere ploeg speelt tussen de 3 en 5 wedstrijden, naargelang het aantal ingeschreven ploegen. Je kan tot 16 spelers inschrijven per ploeg. Na de wedstrijden en de prijsuitreiking, waarin we de 1ste Belgische Kampioenenploeg Jeugdverenigingenvoetbal kronen, gaat in onze tent de 3e editie van de Penanti-is-Pinanti fuif door.

  1. Hoe kan je inschrijven? Niet via onze website, maar door rechtstreeks een mail te sturen naar info@minivoetbalharelbeke.be met daarin vermelding van uw ploegnaam.

  2. Door 60 € over te schrijven op onze rek.nr. IBAN BE 24 9530 6818 8238; BIC-code CTBK BE BX met opnieuw vermelding van uw ploegnaam

Comments


bottom of page