Wat is de Harelbeekse Minivoetbal?

Een openlucht minivoetbaltornooi op gras, bestaand uit een herentornooi (160 ploegen), een damestornooi (32 ploegen) en diverse jeugdtornooien (U9 tot en met U15, aantal ploegen volgens inschrijvingen). In totaal zakken ieder jaar 250 ploegen af naar Harelbeke! In 2019 is de Happening aan haar 29ste editie toe. Voor het eerst worden er ook G-wedstrijden gespeeld. Het tornooi wordt gespeeld op de prachtige velden aan het Forestierstadion van Krc Harelbeke, nabij het provinciaal domein de Gavers.

Wie organiseert de Harelbeekse Minivoetbalhappening?

Minivoetbalploeg Zakenkantoor Dirk Castelein, actief in de lokale Gavermini-competitie, vormt de kern van het organiserend comité. Op de dagen voor en na het tornooi wordt een beroep gedaan op niet minder dan 140 medewerkers die zich op vrijwillige basis inzetten om U een prachtige tweedaagse aan te bieden.

Wanneer is de Harelbeekse Minivoetbalhappening?

De 30ste editie gaat door op 27 en 28 juni 2020. De heren spelen zowel op zaterdag als op zondag. De dames treden enkel op zaterdag aan. De jeugdtornooien worden op 1 dag afgewerkt. De U15 speelt (meer dan waarschijnlijk) op zaterdag, de andere jeugdploegen op zondag.

Voor wie is de Harelbeekse Minivoetbalhappening?

Voor iedereen! Op welk niveau je ook voetbalt, je bent altijd welkom! Zo is er naast de topploegen zeker ook plaats voor jeugdbewegingen, vriendenkringen en andere bedrijvenploegjes die voor de nodige sfeer zorgen en elk jaar meedingen naar de felbegeerde Trofee Ambiance. In 2004 werd de happening uitgebreid met een damestornooi en vanaf 2007 staan er ook diverse jeugdtornooien op het programma.

Hoe werkt de Harelbeekse Minivoetbalhappening?

In iedere competitie worden de ploegen eerst in reeksen ingedeeld. Na de reeksen wordt verder gespeeld met rechtstreekse uitschakeling (1/16e finales, kwartfinales, halve finales tot en met de finale). Echter, de verliezers spelen ook verder tegen mekaar. Zo heeft iedere ploeg recht op evenveel wedstrijden.

Hoe ziet het terrein eruit?

Klik hier om het grondplan in pdf te openen.

Tijdens de Harelbeekse Minivoetbalhappening zal dit grondplan ook terug te vinden zijn op het grote scherm, aan het secretariaat of op verschillende grote borden.

Een andere vraag?

Vul volgend contactformulier in met uw vraag. 

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!