top of page

Hoe kan ik inschrijven en betalen?

Inschrijvingen gebeuren online via de pagina 'Inschrijven'.

Je doorloopt enkele vragen en daarna kan je bevestigen door onmiddellijk te betalen of een overschrijving uit te voeren naar BE24 9530 6818 8238. Je kan ook cash betalen in café The Comix, Kortrijksestraat 99, 8530 Harelbeke.

Wat met Covid-19?

Het is de bedoeling om het tornooi in 2022 te laten doorgaan rekening houdend met de maatregelen die ons op dat moment worden opgelegd.

Aangezien het hier om een 'outdoor evenement' gaat, maken we ons sterk dat we alle maatregelen zullen kunnen treffen om jullie een veilig tornooi aan te bieden.

Wat is de Harelbeekse Minivoetbal?

Een openlucht minivoetbaltornooi op gras, bestaand uit een herentornooi (160 ploegen), een damestornooi (32 ploegen) en diverse jeugdtornooien (U9 tot en met U15, aantal ploegen volgens inschrijvingen). In totaal zakken ieder jaar 250 ploegen af naar Harelbeke! In 2022 is de Happening aan haar 30ste editie toe. Het tornooi wordt gespeeld op de prachtige velden aan het Forestierstadion van Krc Harelbeke, nabij het provinciaal domein de Gavers.

Wie organiseert de Harelbeekse Minivoetbalhappening?

Ex-spelers van een niet onverdienstelijk minivoetbalploegje uit de Harelbeekse Gavermini voetbalcompetitie, vormen de kern van het organiserend comité. Op de dagen voor en na het tornooi wordt een beroep gedaan op niet minder dan 140 medewerkers die zich op vrijwillige basis inzetten om U een prachtige tweedaagse aan te bieden.

Wanneer is de Harelbeekse Minivoetbalhappening?

De 30ste editie gaat door op 25 en 26 juni 2022. De heren spelen zowel op zaterdag als op zondag. De dames treden enkel op zaterdag aan. De jeugdtornooien worden op 1 dag afgewerkt.

Voor wie is de Harelbeekse Minivoetbalhappening?

Voor iedereen! Op welk niveau je ook voetbalt, je bent altijd welkom! Zo is er naast de topploegen zeker ook plaats voor jeugdbewegingen, vriendenkringen en andere bedrijvenploegjes die voor de nodige sfeer zorgen en elk jaar meedingen naar de felbegeerde Trofee Ambiance. In 2004 werd de happening uitgebreid met een damestornooi en vanaf 2007 staan er ook diverse jeugdtornooien op het programma.

Hoe werkt de Harelbeekse Minivoetbalhappening?

In iedere competitie worden de ploegen eerst in reeksen ingedeeld. Na de reeksen wordt verder gespeeld met rechtstreekse uitschakeling (1/16e finales, kwartfinales, halve finales tot en met de finale). Echter, de verliezers spelen ook verder tegen mekaar. Zo heeft iedere ploeg recht op evenveel wedstrijden.

Bedankt voor de inzending!

Een andere vraag?

Vul volgend contactformulier in met uw vraag. 

Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!

bottom of page